PRIVATUMO POLITIKA

Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame ir tvarkome Jums naudojantis Psichoterapeutės Linos Rasimaitės-Šabliuk (toliau – Psichoterapeutė) internetine svetaine www.rasimaite.lt.

Užklausos

Jūsų duomenis (vardas, el. pašto adresas, žinutė) atsakymų į Jūsų užklausas pateikimo tikslu mes naudojame ir tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas Jums suvedant savo asmens duomenis internetinės svetainės www.rasimaite.lt skiltyje „Susisiekime“. Nepateikus šių savo asmens duomenų, mes negalėsime atsakyti į Jūsų užklausą.

Duomenų saugojimo laikotarpis

Jūsų asmens duomenis tvarkome ir saugome ne ilgiau nei to reikia šioje Privatumo politikoje numatytiems tikslams pasiekti.

Jūsų asmens duomenys atsakymų į užklausas parengimo tikslais saugomi ne ilgiau nei 3 metus.

Duomenų perdavimas

Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti mūsų interneto svetainę ir saugoti jos duomenis. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai ir pan. 

Slapukai

Slapukai – tai tekstiniai failai su nedideliu informacijos kiekiu, kurie siunčiami į Jūsų naršyklę ir išsaugomi Jūsų kompiuteryje, mobiliajame telefone ar kitame įrenginyje, kai Jūs apsilankote interneto svetainėje. Kiekvieną kartą sugrįžus į tą pačią interneto svetainę, slapukai vėl atsiunčia informaciją į šią svetainę.

Interneto svetainėje mes renkame šių tipų slapukus:

Būtini slapukai

Šie slapukai būtini tam, kad vartotojas galėtų naršyti Interneto svetaines ir naudotis jomis bei jose esančiomis funkcijomis.

Funkciniai slapukai

Funkciniai slapukai įrašo informaciją apie Jūsų pasirinkimus ir leidžia pritaikyti Svetainės naudojimą pagal Jūsų poreikius. Interneto svetainė funkcinius slapukus naudoja tam, kad įsimintų Jūsų pasirinkimus dėl kalbos, šalies ar kitų naršyklės nuostatų ir suteiktų personalizuotas ar patobulintas Jūsų pasirinktas funkcijas, tam, kad kitą kartą apsilankius svetainėje Jums nereikėtų visos šios informacijos suvesti dar kartą. Pavyzdžiui, taip pat gali būti sekamos Jūsų naršyklės nuostatos, siekiant tinkamai pavaizduoti Interneto svetaines Jūsų ekrane. Jei ištrinsite funkcinius slapukus, visi pasirinkimai ar pasirinkti nustatymai nebus išsaugoti tolesnių apsilankymų metu.

 

Statistinių duomenų / veikimą gerinantys slapukai

Šiuos slapukus naudojame rinkti informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi mūsų interneto svetaine. Šie statistiniai duomenys suteikia mums informacijos, kaip dažnai lankomasi mūsų Interneto svetainėse, kuriuose mūsų Interneto svetainės puslapiuose lankytojai praleidžia daugiausiai laiko ir kaip dažnai jie naudojasi puslapiu ar jo dalimi. Tai leidžia mums padaryti mūsų Interneto svetainių struktūrą, naršymą joje ir turinį kaip įmanoma patogesniu vartotojui. Galime stebėti, ar Jūs susiduriate su kokiomis nors klaidomis, ir nustatyti, kurias interneto svetainės dalis reikia koreguoti.

 

Reklamos slapukai

Šie slapukai naudojami įvertinti reklamos kampanijų pateikimą ir rezultatyvumą bei riboti Jums pateikiamos reklamos kiekį. Trečiųjų šalių reklamos skelbėjai, reklamos tinklai, duomenų mainų, rinkos analizės ir kitų paslaugų teikėjai į Jūsų įrenginį gali įrašyti trečiųjų šalių tikslinius reklaminius slapukus.

Inteneto svetainėje renkame šiuos konkrečius slapukus:

  • XSRF-TOKEN (paskirtis - saugumas; saugojimo trukmė - viena sesija)

  • hs (saugumas; viena sesija)

  • SSR-caching (sistemos, kurioje užkraunamas puslapis, atpažinimui; 1 minutė)

  • _wixCIDX (sistemos priežiūrai; 3 mėnesiai)

  • _wix_browser_sess (sistemos priežiūrai; viena sesija)

  • consent-policy (slapukų juostos parametrams; 12 mėnesių)

  • TS* (saugumas ir sukčiavimo prevencija; viena sesija)

  • bSession (sistemos efektyvumo matavimui; 30 minučių)

  • fedops.logger.sessionId (stabilumo/efektyvumo matavimui; 12 mėnesių)

Slapukus galite tvarkyti ir (arba) ištrinti savo nuožiūra. Savo kompiuteryje galite ištrinti visus išsaugotus slapukus, o daugumoje naršyklių galite pasirinkti, kad slapukai nebūtų išsaugomi. Atminkite, kad išjungę slapukus, galite netekti galimybės naudotis daugybe funkcijų, kurios taip pat būtinos interneto svetainės veikimui. Jei norite gauti daugiau informacijos apie slapukus, apsilankykite svetainėje www.allaboutcookies.org, kurioje pateikta detalesnė ir nepriklausoma informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus naršyklės parametrų skiltyje ir kaip pašalinti Jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus. Jei norite pašalinti slapukus iš savo mobiliojo telefono, žr. savo telefono naudojimo instrukciją.

Jūsų teisės

Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

  • prašyti, kad Psichoterapeutė leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą;

  • teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi;

  • teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą);

  • teisę atšaukti sutikimą;

  • teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

 

Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į Psichoterapeutę el. paštu lina@rasimaite.lt

Galiojimas ir pakeitimai

Ši privatumo politika galioja nuo 2019 m. lapkričio 01 d. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje www.rasimaite.lt. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo interneto svetainėje momento.